Nagyenyedi Faiskola

Rólunk

A faiskolai csemeték előállítása egyike azoknak a termesztési módszereknek, amelyek nagyon értékesek, ugyanakkor sok munkát és befektetést ígényelnek. Ezért, a kellemetlenségek elkerülése érdekében az első fontos lépés számunkra, a faiskola megfelelő helyének a kiválasztása volt. A “Székely faiskola” az Enyed környéki, Marosgombási (Fehér megye) termékeny talajon termeszti a nagy számú, különböző csemetefajtákat, ott ahonnan a családunk is származik.

Cégünk 1993 óta piacképes, az elején csak kereskedelemmel foglalkoztunk, azonban 1996-ban úgy döntöttünk, hogy nemcsak kereskedők, hanem termelők is leszünk.

Az elmúlt 14 évben széleskörű tapasztalatra tettünk szert a gyümölcsfák termesztését illetően. Az egész ország területéről vannak megrendeléseink, ugyanis a Maros partján termesztett, minőségi facsemeték megnyerték ügyfeleink elismerését.

A szaporító anyag saját faiskolánkból származik és az I.N.C.S.M.S. (Nemzetközi Szaporító Anyagokat és Magokat Ellenőrző Intézmény) által ellenőrzött.

Termékeink

A nagyenyedi Székely Faiskola széleskörű választékkal várja a vásárlókat, mégpedig: gyümölcsfákkal, különböző szőlőfajtákkal, bogyós termésű cserjékkel valamint rózsákkal.

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio.

Gyümölcsfák

Darab:

LEI

Szőlő

Darab:

LEI

Cserjék/strong>

Darab:

LEI

Rózsák/strong>

Darab:

LEI