Pepiniera Szekely

Pomi Fructiferi, Viță De Vie și Arbuști

Garanţie de satisfacţie 100%

Produse de clasă mondială

Producem Pomi si Arbusti Fructiferi

Produsele noastre sunt livrate într-o singură zi

Termékeink

A nagyenyedi Székely Faiskola széleskörű választékkal várja a vásárlókat, mégpedig: gyümölcsfákkal, különböző szőlőfajtákkal, bogyós termésű cserjékkel valamint rózsákkal. Provenienta materialului saditor este din productie proprie, acesta fiind controlata si garantata de Institutul National de Control al Semintelor si Materialului Saditor.

Gyümölcsfák

Alma, körte, szilvafa, sárgabarack, Őszibarack, nektarin, birsalma, cseresznye, meggy, mandula, naspolya, nuc

Szőlő

Bianca, Nagyburgundi / Kékfrankos, Ezerfürtü, Királyleányka, Furmint, Cabernet Sauvignon, Ottonel Muskotály Fehér saszla, Napoca, Zala gyöngye , Hamburgi Muskotály, Viktória

Bogyós termésű cserjék

Pallagi óriás , Mogyoró, Piros ribizli – Jonkheer Van Tets , Fekete ribizli – Fertődi , , Tüskétlen szeder – Thornfree, Málna – Fertődi

Málna – Fertődi

Black Baccara, Grand Gala, Kaiserin Farah, Monica, Pascali.

Teahibridek

Black Baccara, Gold Medal, Grand Gala, Holsteinperle, Kaiserin Farah, Monika, Pascali, Ravel, Sissi.

Futórózsák

Don Juan, Rixi, Swan Lake.

dots-square-pattern

Despre Pepiniera Szekely

A faiskolai csemeték előállítása egyike azoknak a termesztési módszereknek, amelyek nagyon értékesek, ugyanakkor sok munkát és befektetést ígényelnek. Ezért, a kellemetlenségek elkerülése érdekében az első fontos lépés számunkra, a faiskola megfelelő helyének a kiválasztása volt. A “Székely faiskola” az Enyed környéki, Marosgombási (Fehér megye) termékeny talajon termeszti a nagy számú, különböző csemetefajtákat, ott ahonnan a családunk is származik.

Cégünk 1993 óta piacképes, az elején csak kereskedelemmel foglalkoztunk, azonban 1996-ban úgy döntöttünk, hogy nemcsak kereskedők, hanem termelők is leszünk.

Az elmúlt 14 évben széleskörű tapasztalatra tettünk szert a gyümölcsfák termesztését illetően. Az egész ország területéről vannak megrendeléseink, ugyanis a Maros partján termesztett, minőségi facsemeték megnyerték ügyfeleink elismerését.

A szaporító anyag saját faiskolánkból származik és az I.N.C.S.M.S. (Nemzetközi Szaporító Anyagokat és Magokat Ellenőrző Intézmény) által ellenőrzött.