Par Untoasa Hardy

lei15.00

Stoc epuizat

Categorie:

Par de toamna Untoasa Hardy, frantuzesc, introdus la noi in tara in cultura dupa anul 1904.

Portaltoi: Gutui A2. Polenizatori: Williams, Favorita lui Clapp Williams rosu.

Pomul are vigoare mare, intra tarziu pe rod, dar produce mult si constant. La maturitate are o inaltime la maturitate de 2-3m si prefera zonele insorite.

Fructele sunt mijlocii spre mari, invers ovoide, cu o parte mai dezvoltata. Pielita, potrivit de groasa, putin rezistenta, galbena-verzuie, acoperita in intregime sau pe cea mai mare parte cu rugina neuniforma. Pulpa este alba, fondanta, foarte suculenta, dulce vinurie.

Perioada de maturare: sfarsit de septembrie. Fructele se pot pastra cateva luni , pana spre sfarsitul iernii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Par Untoasa Hardy”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *